Hjemmeside
   
Er du ute etter

Alkoholholdig drikk kalori innhold

Er du ute etter

De fleste av oss er svært helsebevisste disse dager. Vi holder oversikt over hva vi slitasje, hvor mye vi trener, hvor mye vi spiser, og holder da unna de kullsyreholdige drikker og Colas som et forebyggende tiltak. Gud forby om en fin dag du spiser ett glass cola som går opp til 200 kalorier per glass. Dvs ca 20 minutter på tredemølle. I stedet henga deg i en annen last, uten å vite at det også er like spekket med kalorier som de såkalte fet mat, alkohol.

Alkohol har ingen ernæringsmessig verdi, hva du kaller tomme kalorier. Ikke bare risikerer alkohol oppdraget ditt til å være passform, oksiderer den også helsen din på andre måter.

En normal flaske øl går opp til 153 kalorier. Slike kalorier, som de i øl er bare karbohydrater og sukker, som begge kan føre til vektøkning. Du vil helt sikkert har hørt å holde seg borte fra karbohydrater og sukker. Et annet problem med øl er at akkurat som cola, øl også strømmer på karbonatisering. Dette betyr i utgangspunktet at uansett hvor mye du drikker du aldri vil føle deg som du hadde nok. Du vil alltid ha mer. Hvis du er en øl som drikker og drikker en mugge eller 5 halvlitere per uke, er du forbruker over 40.000 kalorier per år som tilsvarer å spise en bolle annenhver dag.

Vin er kjent for å ha sin anti oksiderende egenskaper, men et lite glass det kan koste deg 200 kalorier, og vi vet alle at et lite glass vin er egentlig aldri nok. Det er samme antall kalorier som en pose potetgull har. To store glass med vin tilsvarer om lag 1/5 av det akseptable daglige kaloriinntak som de fleste kvinner holder for eller bør holde seg til.

Hvis sine blandede drinker du foretrekker, det være seg rum og cola, vodka og lime juice, eller gin og appelsin juice, ikke føler så glade om deg selv. Mens brennevin som rom eller vodka selv har rundt 60 kalorier per pinne, er det når du blander det og ikke egentlig skjønner du drikker alkohol at de kaloriene haug på. Igjen, disse drikker aldri gi deg inntrykk av at du er full. Avhengig av type blandebatteri, kan disse drikkene kjøre opptil 200 kalorier per glass.

Alkohol er også farlig fordi det faktum at det fremkaller sult og reduserer antall fett kalorier du forbrenner. Snarere enn å bli lagret som fett er alkohol svinger inn i et stoff som kalles acetat. Acetat gjør det vanskeligere for en person å brenne fett. Den acetate er det som gir deg energi.

Å ha en alkoholholdig drikk før et måltid er farlig, og kan haug på pounds. Hvis du konsumerer alkohol, føler du sulten og har en tendens til å spise mer enn du normalt vil gjøre.

Alkoholholdig drikk kalori innhold Til slutt, samtidig som de har noen drinker nå og da, den wont virkelig påvirke dine langsiktige planer, vil det bare bremse vekttap planer. For noen menn, siden det reduserer testosteron i kroppen, kan det også vise seg å øke vanskelighetsgraden når du prøver å få muskler. Så neste gang du tenker på drikking, tenker klokt.

Om forfatteren:
Ingen informasjon for denne forfatteren.

Mat drikke

Fitness velvære

E-nyhetsbrev

Abonner på H.H Press

Vårt ukentlige allmenn interesse e-nyhetsbrev holder deg oppdatert på et bredt spekter av helse emner.

Registrer deg nå
Hjemmeside  >  Fitness velvære  >  Mat drikke  >  Alkoholholdig drikk kalori innhold