Hjemmeside
   
Er du ute etter

Bruke falske negler

Er du ute etter

Å ha et flott utvalg av perfekt velstelte og lange negler er en fin måte å forbedre din generelle utseende. Mens male dem selv er en god måte å legge til litt farge, vil du ikke kunne oppnå samme utseende du vil få i en salong selv eller legge til bilder og filing til helt i samme grad. Men å bruke penger på en profesjonell manikyr hver gang du trenger å forbedre deg negler ville være en kostbar og ekstravagant bruk av pengene dine.

Videre kan du vel slite å vokse neglene til en betydelig lengde spesielt hvis du bite dem eller delta i sport eller andre fysiske aktiviteter. Dette er hvor falske negler komme til nytte, slik at du kan skape en illusjon av å ha lange, velstelte negler umiddelbart til en brøkdel av kostnaden det ville være å ha dem gjort profesjonelt og for ekte. Dette betyr også at du kan endre stiler så fort og ofte som du vil, og selv bruke dem i noen tilfeller. Men det er ikke å si at bruk dine egne falske negler er enkelt, og ja det er noe som krever øvelse. I tillegg vite noen av de tips og vanlige fallgruver kan hjelpe deg å gjøre en bedre jobb raskere.

Når du kjøper falske negler du må også kjøpe en falsk negl kit. Disse bør komme med alt du trenger for å feste negler, inkludert lim og en Emery bord. Alternativt kan du kjøpe disse separat, eller i noen tilfeller vil de komme med neglene selv. Kontroller at du har alle de riktige brikkene før du begynner. Falske negler kommer i mange forskjellige stiler, og mens de fleste merker vil følge en naturlig spiker, malt spiker eller fransk manikyr utseende, andre vil være mer fargerik eller dekorert med mønstre eller til og med piercinger.

Bruke falske negler Før du begynner bør du fjerne neglelakk du allerede har på. Dette vil se tacky hvis det viser gjennom, men vil også forhindre at falske negler fra fester så godt de kunne. I tillegg sørge for neglene er helt rene, slik at du ikke felle skitt under falske negler. Bruke Emery bord, nå fil neglen for å sikre at det er en glatt, rett linje som vil fungere best for å feste neglene.

Også før du fester neglene bør du måle dem mot dine egne. Falske negler bør helst være av samme størrelse som neglene dine til å begynne med, slik at de passer som hånd i hanske. Hvis de rote over kanten da de vil være sannsynlig å bryte, hvis de ikke når kanten så vil de fort se "sittende fast på" i stedet for sømløs. Pass på så at du kutter neglene eller falske negler som hensiktsmessig å matche. Når du har gjort dette bør du ordne dem i den rekkefølgen de skal gå på fingrene. Dette bidrar til å gjøre prosessen mindre komplisert og hindrer at du får dem blandet opp.

Ved påføring av dine falske negler, spre limet på bunnen av den falske neglen (heller enn din egen negl) men ikke bruk for mye og unngå å gå for nærme de kantene, som begge kunne føre til at limet å flykte ut fra sidene når du legger den ned. Neste Trykk på falske spikeren ned på spikeren du ønsker det knyttet til å få det så nært cuticle som mulig, men uten å gå over skjellaget som vil se dårlig og hindre at det stikker og mulig grave i negl. Hold spikeren i stedet for omtrent ti sekunder for å sikre at det festes godt, og deretter være forsiktig med det en stund etterpå. Gjør det samme med hver av neglene. De fleste mennesker har en tendens til å feste sine negler bruker sin dominerende hånd først, men dette er egentlig en smakssak. Når du har fullført hånden få ut bord og bruke denne til å arkivere ned de falske neglene for å jevne ut de skarpe kantene og å få dem til å matche hverandre og dine egne negler bedre. Så bare gjenta denne prosessen på den andre siden (Husk å være forsiktig så du ikke skader neglene du allerede har plassert i prosessen).

Falske negler kan vanligvis vare hele fem dager før de begynner å svekkes og se dårlig. Men hvis du ser en svart flekk danner under neglen bør du fjerne dem umiddelbart. Dette er viktig som sted er trolig en sopp som kan vokse som et resultat av falske negler.

Når det blir tid for å fjerne falske negler dette også kan være en vanskelig prosess som limet designet for å holde dem er veldig sterk. Dette betyr at du ikke bør trekke ut neglene med kraft, da dette kan skade dine egne negler (og vil også bety at du definitivt ikke kan gjenbruke falske ones). Dette er også en annen viktig grunn til å være forsiktig med falske negler når du har dem også. Jo bedre metode er da å suge neglene i et stoff som vil bryte ned limet. Den mest brukte produkt for dette er "aceton" som vil løsne limet og gir deg mulighet til å trekke dem av lettere. Aceteone kan finnes i de fleste neglelakk fjernere, men det er også mulig å kjøpe spesialiserte produkter.

Om forfatteren:
Ingen informasjon for denne forfatteren.

Neglepleie

Fitness velvære

E-nyhetsbrev

Abonner på H.H Press

Vårt ukentlige allmenn interesse e-nyhetsbrev holder deg oppdatert på et bredt spekter av helse emner.

Registrer deg nå
Hjemmeside  >  Fitness velvære  >  Skjønnhet  >  Neglepleie  >  Bruke falske negler