Hjemmeside
   
Er du ute etter

Hvordan berolige en veps brodd

Er du ute etter

Wasp stikket er veldig smertefullt, og hvis du får en veps brodd så du vil definitivt være på jakt etter en metode for å berolige den smerten. I noen tilfeller er det viktig å ta vare på vepsen stikker litt mer seriøst som det er mulig at de utvikler allergiske reaksjoner som kan være livstruende, avhengig av alvorlighetsgraden av reaksjonene. Hvis du er ute på en vandring tur så bør du først vite hvordan du skal berolige en veps brodd før du starter turen. Det er også viktig at du bærer all nødvendig førstehjelp. Denne artikkelen presenterer noen av de tiltakene som kan iverksettes for å berolige en veps brodd.

Hvordan berolige en veps brodd Et naturlig tiltak som ville være svært enkel å bruke og er tilgjengelig overalt er det gjørme. Ta litt jord og bland med vann og påfør blandingen til stikke området. Dette bidrar til å lindre smerten veldig enkelt. Dette er den mest praktisert tiltaket på de fleste leirene.

En annen enkel løsning for lindrende en veps brodd, er å bruke en fortynnet løsning av eddik. Det gir umiddelbare resultater.

Et effektivt tiltak for å berolige den smerten av vepsen stikket er anvendelsen av tannkrem. Ja, du leste riktig. Det samme tannkrem som lyser på tann bidrar også til å få smertelindring av veps brodd. I tillegg til å redusere smerte, det hjelper også til å redusere omfanget av betennelse.

Hvis du er ute på tur så vil du definitivt ha isbiter sammen med deg. Disse isbitene ikke bare hjelpe deg å ha kjølig og forfriskende drinker, men også bidra til å redusere smerten av veps brodd. Men husk å ikke plassere isen direkte på huden. Det kan resultere i frysing av huden proteiner og kan forårsake skade. Pakk isbiter i en klut og plassere dem på den berørte. Husk å ikke plassere isen for kontinuerlig mer enn tjue minutter.

Det er også funnet at Calamine løsningen som brukes til å helbrede sårene forårsaket av å ha vannkopper også bidrar til å berolige smerten av veps brodd.

I tillegg til de andre enkle tiltak, det er andre hjem rettsmidler som fungerer best for å berolige smerten av veps brodd. De omfatter plassere en avkappede løk eller hvitløk over brodden området. Det er også mulig å redusere smerten ved å eliminere stikket fra området. Du bør imidlertid være dyktig til å fjerne den ellers kan det gå dypt lenger inn i huden som blir vanskeligere å fjerne.

Alle de ovennevnte tiltakene er effektive, men det er viktig å huske på at hvis noen bivirkninger er observert de må bli tatt til lege umiddelbart. Noen mennesker er veldig allergisk mot veps brodd og utvikle hevelse i hele kroppen. Verste er at de kan selv finne problemer med å puste. Dette er ingenting, men anafylaktiske reaksjoner som bør behandles eller reverseres umiddelbart. Hvis anafylaktiske reaksjoner er observert umiddelbart det er mulig å reversere dem og redde liv. Imidlertid kan uaktsomhet føre til tap av liv.

Om forfatteren:
Ingen informasjon for denne forfatteren.

Diverse

Diverse

E-nyhetsbrev

Abonner på H.H Press

Vårt ukentlige allmenn interesse e-nyhetsbrev holder deg oppdatert på et bredt spekter av helse emner.

Registrer deg nå
Hjemmeside  >  Diverse  >  Hvordan berolige en veps brodd