Hjemmeside
   
Er du ute etter

Platoniske forhold: fungerer de?

Er du ute etter

Er ikke det et spørsmål weve alle spurt oss selv på ett eller annet? Kanskje et bedre spørsmål ville være om du ønsker en platonisk forhold til arbeid. Det virker som de fleste bare lure seg selv til å tro at det er det de vil, når egentlig de ønsker en hel masse mer. I den virkelige verden skjønt, menn og kvinner må være i stand til å arbeide sammen og selv danner vennskap uten å la forholdet bli formørket av kjønn og begjær.

Så gjør platonisk forhold arbeid? Jada, hvis du virkelig vil ha dem til, og hvis du vet hvordan. Dens fullt mulig for menn og kvinner å være bare venner, så lenge begge folk er åpne og ærlige, både ønsker strengt vennskap og begge verdsetter relasjonen slik den eksisterer.

Sett regler

Platoniske forhold: fungerer de? I motsetning til det mange tror, ​​ikke alle regler ble gjort for å bli brutt. Mens vi ikke foreslå å sette seg ned og skrive disse ut i blodet, bør det definitivt være noen klare regler fastsatt for forholdet. Hvis begge folk vet nøyaktig hva de grensene er, og hvilke linjer som ikke skal krysses, det er mye enklere å opprettholde en avslappet, platonisk forhold.

Når reglene er satt, husk dem, og ikke ta på seg en "Vel se hva som skjer," mentalitet. Hvis du kommer til å være bare venner, fikk youve å se på hverandre som søsken, snarere enn nærmer forholdet som: "Friends først." Regelen har fått til å være, "Friends bare."

Vei ut fordelene

Det er så mange fordeler ved en platonisk forhold, den første er at de har en tendens til å vare lenger, fordi romantikk og andre forhold drama ikke kommer i veien. Hvis nærmet riktig og håndteres med forsiktighet, kan platonisk forhold være vennskap som du verdsetter mest og holder lengst.

Å være "bare venner" betyr at du kan dele dine innerste tanker og følelser, enten de er åndelige, følelsesmessige, eller seksuell, uten å bekymre deg sjalusi eller dom. Platoniske forhold kan blomstre i det nærmeste vennskap youll noensinne har; betyr at du vil alltid ha noen å snakke med og en skulder å lene seg på.

Du trenger ikke å bekymre deg for å være "riktig" for den personen, venner bare akseptere hverandre for hvem de er. Du er fri til å være deg selv uten å bekymre deg hvordan du ser ut, hvordan du høres, eller hva de tror. Når du gjør unna med romantikk og seksuell spenning, den mye lettere å slappe av, snakke, og nyt.

Stol

Stol på deg selv og den andre personen. For at en platonisk forhold til arbeid, må du stole på det vedtak som youve gjort, og tillit til hverandre for å opprettholde den. Hvis du er alltid lurer på om den andre personen ønsker mer, blir du aldri kommer til å være i stand til å rydde vei for en virkelig vennskap.

Husk at livet er ikke som din favoritt haug av chick flicks, de beste vennene ikke nødvendigvis forlate sine elskere og finne ekte kjærlighet med hverandre. Livet er ikke en film, og noen mennesker egentlig er bare ment å være venner. Når du begynner å tvile på det, revurdere alle grunnene til at du har gjort beslutningen i første omgang, og deretter stole på at det var det riktige valget.

Ikke bry deg om hva andre mener

Alle i verden har sitt eget sett av meninger, og de aller fleste mennesker velger å gjøre deres hørt høyt og tydelig. Folk kommer til å dømme og snuse, og erte til du lyst til å skrike, men så lenge begge folk i forholdet er komfortable og lykkelig, det er alt som betyr noe.

Platoniske relasjoner er ofte ødelagt av andre mennesker for en av to grunner. Enten paret bestemme at alle deres venner skal være rett om dem er perfekte for hverandre, og mot bedre vitende, gå foran og gi det et forsøk. Alt som skjer er hjerter blir brutt, blir såret, og et vakkert vennskap kommer til en slutt. Det andre kan de bare bestemme at all kritikk er bare ikke verdt det og bestemmer seg for å gå sine egne veier.

Hvis vennskapet virkelig betyr noe for deg, fikk youve å overdøve støyen og gjøre det du føler er best. Dens greit å berolige folk som du er bare venner, setter pris på deg hverandres vennskap, og det er ingenting annet mellom deg, men du trenger ikke å rettferdiggjøre ditt vennskap til noen.

Face virkelighet

Bare fordi du bestemmer deg for at du skal bare være venner, betyr ikke at enhver og alle seksuelle spenningen bare forsvinner. Som en mann og en kvinne, er du bundet til å ha følelser for hverandre, og seksuell spenning kan krype opp hver gang en stund. Innse at dette kommer til å skje, planlegge for det, og vet hva du skal gjøre med det.

Du må også huske på årsakene til at du bestemte deg for å være rene venner. Kanskje var det fordi en eller begge av dere er gift, har du religiøse forskjeller, timing problemer, eller distanse, uansett hva årsakene, er realiteten at de Arent kommer til å bare forsvinne en dag, og alt du noensinne vil være er venner.

Vær realistisk når du legge planer sammen. Ikke satt dere opp for fristelsen ved å bestemme at den perfekte måten å feire din promotion er med en fancy middag etterfulgt av drinker. Hold ting så tilfeldig som mulig, og ikke la sansene bli hemmet av alkohol. Et strengt platonisk forhold kan ikke og vil ikke fungere hvis en av dere alltid hinting til den andre at det er noe mer der.

Selvfølgelig er det noe mer; dvs hva tiltrukket dere til hverandre i første omgang. Det legges forbudt spenning mellom dere to kan være det som gir forholdet ditt det lille ekstra. Selv om du definitivt ikke bør handle på noen romantiske eller seksuelle impulser, kan det faktum at de finnes i forholdet være det som gjør det så dypt og spesiell.

Om forfatteren:
Ingen informasjon for denne forfatteren.

Relasjoner

Familie

E-nyhetsbrev

Abonner på H.H Press

Vårt ukentlige allmenn interesse e-nyhetsbrev holder deg oppdatert på et bredt spekter av helse emner.

Registrer deg nå
Hjemmeside  >  Familie  >  Relasjoner  >  Platoniske forhold: fungerer de?